salarisadministratie

KALB Salarisadviseurs biedt u de ideale combinatie: de vaste dienstverlening van een efficiënte salarisadministratie en de flexibele service van goed personeelsadvies. U weet dat het goed geregeld is en betaalt alleen waar u gebruik van maakt. Op deze wijze bespaart u direct op de kosten van uw salarisadministratie.

 

UW Salarisadministratie altijd op orde

U bent zuinig op uw personeel. Daarom zorgt u er voor dat uw medewerkers elke maand correct en op tijd betaald worden. Dat begint met een goedesalarisadministratie en deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit. Het voelt goed als uw salarisadministratie in goede handen is. Bij KALB Salarisadviseurs betaalt u voor het uitbesteden van uw salarisadministratie een vaste prijs per loonstrook.

 

 

KALB Salarisportal: uw salarisadministratie 24/7 beschikbaar

Met de KALB Salarisportal heeft u uw salarisadministratie 24 uur er dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wanneer het U uitkomt dus!  

Hoe werkt het?

In het KALB Salarisportal kunt u op een gebruiksvriendelijke manier uw salaris –en/of personeelsadministratie zelf 24/7 onderhouden. U kunt hierbij denken aan het in –en uit dienstmelden van medewerkers, het invoeren van vaste en variabele mutaties, het maken van proforma berekeningen en het genereren van rapportages.

Bovendien beschikt de applicatie over uitgebreide HR functionaliteiten. Doordat u in ons online portaal een ruim assortiment aan registratie mogelijkheden heeft, is het niet langer noodzakelijk om deze informatie op andere wijze vast te leggen, zoals in Excel. Met dit programma is  uw salarisadministratie en personeelsinformatie altijd up to date. U kunt via de KALB Salarisportal uw verlof- en verzuimregistratie verwerken, waarbij automatische signaleringen en verplichte actiepunten kunnen worden opgenomen. Verder kunt u uw medewerkers inzicht geven in hun verlofkaart en hun verlof laten aanvragen, via hun eigen inlog tot de salarisportal of met onze app. 

 

Digitaal werknemersdossier

Natuurlijk kunt u uw loonstroken eenvoudig downloaden en uitprinten, maar u kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers de loonstrook digitaal te verstrekken. Hiermee heeft uw medewerker de loonstroken en jaaropgaaf altijd in één omgeving beschikbaar. 

 

UITBESTEDEN AAN KALB SALARISADMINISTRATIE IN VALKENSWAARD OF ZELF DOEN? U BESLIST!

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

 Lees hier meer over onze dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, of neemt u contact met ons op voor een nadere toelichting over het voeren van uw salarisadministratie!