KALB Accountants

Wij leveren u overzicht en inzicht. Dit doen we al  vanaf 1935 vanuit ons accountantskantoor in Valkenswaard. Daarbij tonen wij betrokkenheid bij u en uw onderneming en vindt u in ons een betrouwbare adviseur en sparringpartner. 

U kiest niet voor een accountantskantoor omdat dat een verplichting is, maar omdat het wat oplevert. Gegarandeerde kwaliteit en vakkennis bijvoorbeeld. Wist u dat ‘accountant’ een wettelijk beschermde titel is? Je moet aan strenge eisen voldoen om jezelf accountant te mogen noemen of termen zoals 'accountantskantoor', 'accountant' en ‘accountancy’ te mogen hanteren. Door de strenge eisen die aan accountants worden gesteld heeft u verschillende kwaliteitswaarborgen die een niet-accountant u niet kan bieden:

  • een accountant heeft een uitgebreide opleiding gevolgd, voorafgegaan door tenminste een HBO-opleiding;
  • daarnaast heeft iedere accountant de verplichting om jaarlijks cursussen en opleidingen in zijn vakgebied te volgen;
  • periodiek wordt een accountantskantoor getoetst door de beroepsorganisatie (NBA) om te beoordelen of de kwaliteitszorg binnen het kantoor op orde is;
  • een accountant heeft naast wettelijke regelgeving ook beroepsregels waaraan hij/ zij zich moet houden en waarvoor hij/ zij een eed heeft afgelegd.

Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat KALB Accountants altijd professioneel, vakbekwaam en zorgvuldig, en integer en objectief is. Bovendien gaan we vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens.

KALB is graag uw accountant, maar verzorgt ook uw boekhouding, uw salarisadministratie, begeleidt u bij het kopen of verkopen van uw onderneming  en adviseert u en uw onderneming op fiscaal gebied. Vanuit onze lokatie in Valkenswaard kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij het verzorgen van uw bedrijfsfinanciering.

Klik op contact als u in gesprek wilt komen met KALB Accountants!