Nieuwsberichten 2012


11 december 2012

KALB verspreid periodiek KALB Magazine onder haar relaties, een blad met nieuws en tips voor ondernemers. Uitgave december 2012.


30 oktober 2012

Naar aanleiding van de formatie tussen de VVD en de PvdA is er een (voorlopig) regeerakkoord bekend gemaakt. Wij geven u een overzicht van de belangrijkste fiscale maatregelen uit dit akkoord.  De maatregelen uit het Regeerakkoord worden naar verwachting op korte termijn opgenomen in wetsvoorstellen zodat deze verder kunnen worden behandeld in samenhang met de wetsvoorstellen uit het pakket Belastingplan 2013.


27 september 2012

KALB verspreid periodiek KALB Magazine onder haar relaties, een blad met nieuws en tips voor ondernemers. Uitgave september 2012.


12 september 2012

Steeds meer ondernemingen kunnen hun belastingschulden niet (volledig) voldoen. Bestuurders van bijvoorbeeld BV's vergeten daarbij wel eens dat zelfs zij privé aansprakelijk kunnen worden gesteld voor deze schulden! Deze bestuurdersaansprakelijkheid is doorgaans te voorkomen met een tijdige melding van betalingsonmacht. 


27 augustus 2012

Met de inwerkingtreding op 1 juli jl. van de registratieplicht voor uitzendbureaus en andere werkgevers die personeel uitlenen, is ook een nieuwe mogelijkheid van volledige vrijwaring voor de inlenersaansprakelijkheid in de Leidraad invordering opgenomen.


2 juli 2012

KALB verspreid periodiek KALB Magazine onder haar relaties, een blad met nieuws en tips voor ondernemers. Uitgave juli 2012.


16 april 2012

KALB verspreid periodiek KALB Magazine onder haar relaties, een blad met nieuws en tips voor ondernemers. Uitgave april 2012.


2 april 2012

Wij zijn ter versterking van onze organisatie op zoek naar een ervaren assistent-accountant. Daarnaast hebben wij nog plaats voor een administratief medewerker. Bent u geïnteresseerd of kent bu iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Kijk even bij onze vacatures!


28 februari 2012

U denkt al enige tijd over het starten van een eigen bedrijf en wilt de stap zetten om uw lang gekoesterde droom te realiseren. Maar waar moet u beginnen? Een prima startpunt is het inloopspreekuur voor startende ondernemers op dinsdag 27 maart  van 18.30 tot 20.30 uur.


16 februari 2012

KALB verspreid periodiek KALB Magazine onder haar relaties, een blad met nieuws en tips voor ondernemers. Uitgave februari 2012.


30 januari 2012

Inmiddels is het grote Scancovery-avontuur voorbij, en het is een zéér geslaagd evenement geworden! Van de 5 Valkenswaardse teams zijn er 4 in de top 10 geëindigd, KALB/ICTivity  is hierbij als 6e geëindigd in het eindklassement van in totaal 62 deelnemers.

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.