Nieuwsberichten 2008


2 november 2008

De belastingheffing op erven en schenken gaat flink omlaag, vrijstellingen voor partners en kinderen gaan verder omhoog en constructies om de wet te ontduiken worden aangepakt.


2 september 2008

Op 29 september 2008 heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) aan KALB Accountants & Adviseurs de vergunning verleend voor het verrichten van wettelijke controles.


2 september 2008

Dit kabinet zet in op meer zelfstandige ondernemers en meer snelle groeiers. In het Belastingplan verhoogt hij daarom de startersaftrek en de MKB winstvrijstelling.


2 september 2008

KALB Magazine september 2008


2 juli 2008

Zelfstandigen kunnen weer een zwangerschaps- en bevallingsuitkering aanvragen. De uitkering is maximaal gebaseerd op het wettelijk minimumloon.


2 juli 2008

Onze staatssecretaris van Financiën heeft een gevarieerd pakket maatregelen aangekondigd om de administratieve lasten van directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) eindelijk eens te verlichten.


2 juni 2008

KALB Magazine juni 2008

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.