Nieuwsberichten 2007


2 december 2007

Hieronder een aantal praktische tips van onze fiscale afdeling!


2 september 2007

Uit het Belastingplan 2008 blijkt dat de regering zich vooral richt op de stimulering van de arbeidsparticipatie, verbetering van het ondernemersklimaat evenals de zogenaamde vergroening.


2 juli 2007

Op 1 april is de vereenvoudigde Arbeidstijdenwet in werking getreden. Voor veel werkgevers zal deze wet meer mogelijkheden bieden voor bijvoorbeeld het opvangen van piekbelasting en het opstellen van roosters.


2 april 2007

Op 1 januari 2007 is de Pensioenwet (PW) ingegaan. Deze wet leidt ertoe dat alle pensioenregelingen zullen moeten worden aangepast.

 


2 februari 2007

Van het Ministerie van Financiën ontvingen wij het volgende bericht.

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.