Nieuwsberichten 2006


2 december 2006

Het Ministerie van Financiën heeft op 15 december 2006 de nieuwe belastingcijfers voor het jaar 2007 bekendgemaakt.


5 september 2006

Prinsjesdag is traditiegetrouw de dag waarop de regering een veel fiscale voorstellen het daglicht laat zien. Als ondernemer lijkt u dit jaar redelijk gespaard te worden.


2 september 2006

Het Ministerie van Economische Zaken heeft een evaluatieonderzoek laten uitvoeren naar zes fiscale instrumenten die als doel hebben het ondernemerschap te bevorderen.


2 augustus 2006

De dividendbelasting gaat omlaag van 25% naar 15%. Dat lijkt interessant, maar is het niet, althans niet voor directeuren-grootaandeelhouders.

 


2 juni 2006

Staatssecretaris Wijn van Financiën heeft op 24 mei jongstleden het reeds aangekondigde wetsvoorstel Wet werken aan winst (Vennootschapsbelasting 2007) naar de Tweede Kamer gezonden.


2 mei 2006

Vanaf juli 2006 bent u als werkgever verplicht om nieuwe werknemers bij de Belastingdienst aan te melden met de zogenaamde Opgaaf eerstedagsmelding.


8 april 2006

Verkoop bij leven en levering na overlijden leidde tot forse besparing successierecht

 


2 april 2006

De Advocaat-Generaal van het EG-Hof komt tot de conclusie dat het huidige Nederlandse systeem van conserverende aanslag emigrerende directeur-grootaandeelhouder niet disproportioneel is.

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.