Nieuwsberichten 2005


2 december 2005

Wat nu als de werkgever in 2005 aan particulier verzekerde werknemers een bijdrage geeft voor de kosten van de particuliere ziektekostenverzekering?


2 november 2005

Met ingang van 1 januari 2006 wordt het voordeel van een auto van de zaak (de “bijtelling”) onder de loonbelasting gebracht.


2 november 2005

De WIA-regels gelden voor iedereen die op of na 1 januari 2004 ziek is geworden, het hele Poortwachtertraject heeft doorlopen en na twee jaar nog niet (volledig) terug is op de werkvloer.


2 september 2005

Heeft u vragen over de nieuwe Zorgverzekeringswet? Hier worden de meest gestelde beantwoord, gebaseerd op de informatie van juni 2005.


15 augustus 2005

Om een bedrijfsopvolging soepeler te laten verlopen, zijn er fiscale faciliteiten. Per 1 januari 2005 is daar een nieuwe uitstelfaciliteit aan toegevoegd. De uitstelfaciliteit geeft bedrijfsovernemers ruimere financieringsmogelijkheden.


10 augustus 2005

Het Hof van Justitie te Luxemburg heeft op 14 juli 2005 uitspraak gedaan in een zaak over het Nederlandse systeem van aftrekbeperking.


2 augustus 2005

Op het gebied van pensioenen staan ons het komende jaar wederom heel wat veranderingen te wachten.

 


5 mei 2005

Zoals u in deze nieuwsrubriek kunt lezen, gaat ons kantoor medio juli 2005 verhuizen. Reden voor ons om onze huisstijl geheel te herzien!


2 januari 2005

Vanaf 1970 is ons kantoor gevestigd aan De Waalreseweg 2 te Valkenswaard.

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.