Nieuwsberichten 2004


2 december 2005

Elektronische aangifte verplicht vanaf 1 januari 2005


21 mei 2005

gaat u goederen leveren aan een buitenlandse afnemer binnen de (nieuwe?) Europese Gemeenschap?


5 mei 2005

Als zelfstandige bent u niet verzekerd volgens de Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering (WAO).

Afschaffing-Wet-Arbeidsongeschiktheidsverzekering-Zelfstandigen-WAZ

2 mei 2005

De Belastingdienst heeft in de afgelopen anderhalf jaar ongeveer 1 miljard euro aan zwart vermogen opgespoord dat Nederlandse belastingplichtigen in het buitenland voor de fiscus verborgen hielden.


2 maart 2005

Bij oprichting van een B.V. moet aan enkele vereisten worden voldaan.


2 februari 2005

Het is gebruikelijk dat personeel in bepaalde bedrijfstakken, zoals met name het bedienend personeel in het horeca- en aanverwante bedrijf, fooien ontvangt.


2 januari 2005

Werkgevers moeten met ingang van 1 januari 2004 hun zieke werknemers twee jaar lang 70% van het loon doorbetalen in plaats van één jaar lang. Het wetsvoorstel dat hierin voorziet, werd eind 2003 nog op de valreep door de Eerste Kamer goedgekeurd.

Meer Financieel Nieuws vindt u in ons "Nieuwsarchief"

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.