sluiten

13 juni 2016

Eigenaren zonnepanelen krijgen mogelijk onterechte aanslag omzetbelasting

Heeft u zonnepanelen? Ongeveer tweeduizend eigenaren van zonnepanelen hebben mogelijk een onterechte aanslag omzetbelasting ontvangen, hoewel ze eerder een 'ontheffing van administratieve verplichtingen' hebben aangevraagd.

De aanslag waarover het gaat, heeft als datum 28 mei 2016. Heeft u ook een aanslag ontvangen? Uw accountant kan u vertellen of deze al dan niet terecht is opgelegd.

Let opHeeft u nog geen ontheffing aangevraagd? Dan moet over het eerste kwartaal 2016 alsnog aangifte omzetbelasting worden gedaan. Neem contact op met uw accountant bij KALB. 

 

 

Eigenaren zonnepanelen krijgen mogelijk onterechte aanslag omzetbelasting

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.