administrateur/ boekhouder voor uw boekhouding

KALB Accountants is een professionele partner voor ondernemers, die u helpt met de software, uw verplichte aangiftes voor u doet en u helpt met uw financiële doelstellingen, uw ambities en de belangrijke keuzes die u (ook privé) moet maken.

KALB stelt hierbij de klant 100% centraal. Dat houdt dus ook in dat wij u voor uw boekhouding niet doorverwijzen naar een boekhouder als het om het inboeken van uw financiële administratie gaat. Uw boekhouding is bij ons in goede handen!

De klant 100% centraal houdt ook in dat U bepaalt 'wie wat doet'! U kunt er bij KALB dus voor kiezen dat wij uw boekhouding periodiek invoeren, bij u ter plaatse of bij ons op kantoor. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf (bepaalde delen van) uw administratie in te  boeken, waarbij wij aanvullen en controleren.

En wilt u met uw administratie online, zodat deze 24/7 overal beschikbaar is? Ook dat kan bij KALB! Wij ondersteunen u met het voeren van uw online-boekhouding via onder andere Exact en Unit4, maar ook andere pakketten zijn ons niet vreemd, neemt u ook daarvoor gerust contact met ons op.

Wilt u uw facturen 24/7 digitaal beschikbaar hebben? Ook dat kan bij KALB!. Scannen, mailen en klaar! U bent weer helemaal bij met uw boekhouding. Probeer maar eens hoe makkelijk dat is. U bespaart zo tijd en weet overal en altijd hoe uw bedrijf er voor staat.

 

Uw administratie DIGITAAL

Het digitaliseren van processen wordt de laatste jaren steeds vaker benadrukt. Het is een trend waar veel bedrijven in meegaan, omdat het simpelweg veel voordelen heeft. Ook KALB Accountants ziet hiervan de voordelen en biedt haar klanten de mogelijkheid om hun administratie te digitaliseren. Digitaal

Voordelen digitale administratie:

 • Altijd uw administratie 24/7 bij de hand
 • U raakt niets meer kwijt
 • Goed voor het milieu
 • Mogelijke koppelingen met andere systemen
 • Overzichtelijk
 • Scheelt veel opbergruimte
 • Goed voor de uitstraling van uw bedrijf

 KALB werkt voor het ‘scannen en herkennen’ van documenten met het programma Basecone. Basecone verwerkt uw digitale facturen en boekt deze vervolgens door naar uw financieel boekhoudpakket. Er zijn verschillende boekhoudpakketten die gekoppeld kunnen worden met Basecone, zoals Unit4 Online, Exact Online en Twinfield.

Voordelen werken met Basecone:

 • Facturen gemakkelijk te uploaden via mail of app
 • Alle facturen digitaal beschikbaar én worden 7 jaar lang voor u bewaard
 • Facturen worden herkend en geboekt in het financieel boekhoudpakket
 • Via de Cloud overal beschikbaar
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning vanuit KALB Accountants

Om u alvast een indruk te geven in de werkwijze van een ‘digitale administratie’, geven wij u hieronder een nadere uitleg over het gebruik van Basecone in combinatie met uw online boekhoudpakket.

Aanleveren documenten Basecone
Documenten worden door u digitaal aangeboden bij Basecone. Facturen die u reeds digitaal ontvangt (bijvoorbeeld via uw mail), kunt u gemakkelijk uploaden of doormailen. Uw papieren facturen dient u eerst in te scannen (bijvoorbeeld door er een foto van te maken) en kunt u vervolgens uploaden.

U kunt eenvoudig bestanden uploaden:

 • Bestanden op uw computer selecteren en slepen naar Basecone
 • E-mailen naar uw persoonlijk KALB e-mailadres
 • Via de Basecone App 

slepenmailenbasecone

Basecone App
Via de Basecone App kunt u eenvoudig en snel facturen of bonnetjes naar Basecone verzenden. Log in, maak een foto en verzend naar Basecone. De App is gratis te downloaden voor Android en IOS.

Verwerken van facturen
Basecone heeft een real-time koppeling met uw (online) financieel boekhoudpakket. Boekingen die gemaakt worden in Basecone, worden direct door verwerkt naar de financiële administratie.

De stappen in het verwerken van een factuur zijn als volgt:

 • Aanleveren facturen online, via mail of app 
 • (eventueel) splitsen indien u meerdere facturen als één bestand aanlevert: aangeven waar de ene factuur eindigt en de volgende begint
 • Taggen: aangeven of het een inkoop- of verkoopfactuur betreft
 • Boeken: boekingsvoorstel van Basecone controleren en vervolgens definitief (laten) boeken
 • De factuur wordt opgeslagen in zowel Basecone als in het financieel boekhoudpakket bij de desbetreffende boeking en is dus altijd op te vragen

Online bankkoppeling
Door een online bankkoppeling hoeft u bankmutaties niet meer handmatig aan te leveren en/of in te voeren.
Nadat de koppeling tussen het online boekhoudpakket en het internetbankieren eenmalig tot stand is gebracht, zet de bank automatisch de digitale bankmutaties voor u (en ons) klaar in het boekhoudpakket.

Management Monitor (Unit4 Online) / Dashboard (Exact Online)
Dit is een handige tool welke u inzicht geeft in o.a. de omzet, banksaldi, inkoopkosten en openstaande posten. Door het overzichtelijk dashboard is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van de financiële situatie in uw bedrijf. Ook kunt u via de Management Monitor openstaande facturen selecteren en ze aanvinken om te betalen. De betaalopdrachten verschijnen vervolgens automatisch in uw bankpakket ter autorisatie!

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning vanuit
Wij kunnen de implementatie en inrichting van zowel ‘scan en herken’ als bankkoppelingen voor u verzorgen. Uiteraard geven wij u hierbij goede uitleg, zodat u direct aan de slag kunt!
Tevens hebben wij de mogelijkheid om ‘realtime’ met u mee te kijken in zowel Basecone, Unit4 Online als Exact Online zodat wij u kunnen ondersteunen daar waar nodig.

Dienstverlening op maat, uw persoonlijke boekhouder in Valkenswaard
Om te kunnen inspelen op de behoefte van de klant, bieden wij verschillende dienstverleningspakketten aan voor wat betreft het verwerken van de administratie:

 • U levert op papier aan, wij verwerken uw administratie
 • U scant, u verwerkt digitaal
 • U scant, wij verwerken digitaal

U kiest zelf hetgeen wat het beste bij u past. Ook voor uw andere specifieke wensen bekijken wij graag de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!