bedrijfsfinancieringen

KALB is samen met voormalig bankier Jean-Pierre Adams ook actief op het terrein van de zakelijke kredietbemiddeling. Dit biedt interessante financieringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf  in de regio de Kempen.

“Binnen het MKB bestaat er een sterke behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van financieringen. Ons kantoor hield zich daar altijd al mee bezig, maar door de Samenwerking met Jean-Pierre hebben wij dit verdergaand vorm kunnen geven, geeft Peter Kalb, directeur van KALB Accountants, aan.

Bank-onafhankelijk bedrijfsfinancieringen regelen

De financiële sector is sterk in beweging en ook het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig is een financiering af te sluiten.  “En dat is een flinke rem op het ondernemerschap”, aldus Jean-Pierre Adams. 

De bronnen van geld waartoe Jean-Pierre via zijn netwerk kan beschikken zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- en factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Wij merken dat er veel behoefte bestaat aan professioneel advies en begeleiding. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de financieringsmarkt én door iemand die de taal van de ondernemer spreekt.

jean-Pierre heeft zich samen met KALB gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor het midden- en kleinbedrijf. Door de brede ervaring van Jean-Pierre en de vele door hem begeleide transacties is hij in staat meer kanalen aan te boren zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. 

 Neemt u gerust contact met ons op!