Het accountantskantoor voor ondernemend Weert

KALB Accountants is 10 kilometer ten noorden van Weert gevestigd. Veel ondernemers uit Weert vonden inmiddels in KALB een betrokken accountant, een veelzijdige belastingadviseur en/of kundige salarisadviseur. OF het nu voor een goed advies is of een effciente salarisadministratie, bij kalb bent u, ook vanuit weert, aan het juiste adres!

 

Weert ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel, tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De centrale en strategische ligging ten opzichte van Mainport Zuidoost-Brabant, België en het Duitse Ruhrgebied maken Weert tot de ideale vestigingsplaats voor bedrijven. KALB is dus graag adviseur en accountant voor ondernemers uit en in Weert!
 
 
Met z’n sfeervolle stadscentrum, de gevarieerde culturele voorzieningen, de aantrekkelijke woongebieden, het uitstekende onderwijsaanbod én natuurlijk de uitgestrekte groene omgeving, is Weert een gewilde woon- en werkstad. In het stadshart, de wijken en de kerkdorpen biedt Weert die ruimte en variatie die aansluit op de meest uiteenlopende woonwensen. Voor de boodschappen en de ontspanning zijn er uitstekende winkel- en horecavoorzieningen. Het rijke culturele leven van Weert is zeer boeiend en altijd verrassend. De prachtige natuur rond de stad maakt Weert tot een uniek recreatiegebied waar volop ruimte is voor golfen, fietsen, zwemmen, wandelen en paardrijden.