De Accountant voor Valkenswaard | KALB Accountantskantoor

KALB accountants heeft haar 'roots' in Valkenswaard. KALB accountants is Het eerste accountantskantoor in valkenswaard, in 1935 opgericht.

 

Accountant Valkenswaard

Volgens de Wikipedia: "Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel". Volgens KALB Accountants is dat toch iets meer dan dat. Zoals onze huisstijl al doet vermoeden zijn we vooral betrokken, deskundig en betrouwbaar. Dat "betrokken zijn" merkt u direct als klant van KALB. In welke branche u ook opereerd, we proberen ons te allen tijden in te leven in uw werk.

Dat is waarom u bij het zoeken naar: accountant valkenswaard of salarisadministratie valkenswaard in uw zoekmachine ook al snel terecht komt bij KALB Accountants. Niet alleen omdat we er alles aan doen om hoog te scoren maar juist omdat vele u al voor gingen.

Onze accountants beschikken over een zeer gedegen kennis, zijn betrokken en betrouwbaar. We kunnen u in elke situatie adviseren en zullen ons hierin proactief opstellen. 

Hoe kan KALB Accountants iets voor u betekenen? Als accountantskantoor in Valkenswaard bieden we ruime informatie op onze website en staan voor u klaar bij vragen in allerlei soort. Neem daarom eens een kijkje op onze website. Voor vragen of het maken van een afspraak staan wij u telefonisch te woord via: 040 - 201 45 17, of via ons contactformulier.

Accountant Valkenswaard is een pagina van KALB Accountants