Het accountantskanyoor voor Eersel

Eersel kent KALB inmiddels als betrouwbare accountant. Veel ondernemers in Eersel vonden inmiddels hun weg naar KALB, voor een betrouwbare en betrokken accountant, maar ook voor een veelzijdige belastingadviseur EN kundige salarisadviseur.

Komende vanaf Eindhoven is Eersel de toegangspoort voor de Kempen. In deze bosrijke, toeristische streek is verrassend veel bedrijvigheid gehuisvest. De combinatie van natuur en een sterke economie zorgt voor een goed woonklimaat en Eersel is dan ook niet voor niets de standplaats van ‘de contente mens’. De gemeente Eersel bestaat uit zeskernen: Eersel, Steensel, Knegsel, Duizel, Vessem en Wintelre. Hiervan horen er maar liefst vijf tot de ‘Acht Zaligheden’. Eersel draagt daarom met trots de titel ‘Parel van de Kempen’.

Accountant Eersel

Lokale en regionale bedrijventerreinen.
De bestaande bedrijventerreinen in Eersel hebben een totale oppervlakte van zo’n70 ha. . Het meest recente terrein (Meerheide) wordt binnenkort uitgebreid met 20 ha. wat bestemd is voor de groei van de Kempische bedrijvigheid. Voor de grotere regionale ondernemers wordt in de Kempen samengewerkt aan de verdere ontwikkeling van het Kempisch BedrijvenPark (KBP). Hier zijn kavels vanaf 5.000 m² beschikbaar.