De Accountant voor Bladel

Veel ondernemers uit Bladel vonden inmiddels hun weg naar het accountantskanoor KALB, voor een betrokken accountant, een veelzijdige belastingadviseur of kundige salarisadviseur.

De gemeente Bladel bestaat sinds 1 januari 1997 uit de vroegere gemeente Bladel en Hoogeloon. Tot de gemeente behoren de kernen Bladel, Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel. Er wonen ongeveer 18.900 mensen. De kernen Bladel en Hapert hebben de meeste inwoners. In Bladel wonen bijna 9800 mensen en Hapert heeft bijna 5200 inwoners.

Accountant Bladel

De dorpen in de gemeente liggen alle in een prachtige landschappelijke omgeving. Er zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, weilanden en akkers. De gemeente heeft goede voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, cultuur, sport en recreatie. Er heerst een prettig woon- en leefklimaat in de gemeente Bladel.

Ook is er sprake van een goede werkgelegenheid. In totaal bieden de industrie en de dienstverlening aan ongeveer 7500 mensen werk. In de gemeente zijn bedrijven gevestigd uit verschillende sectoren. De industriële bedrijvigheid is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Industrieterrein de Sleutel in Bladel is 75 ha en in Hapert is het industrieterrein gegroeid tot 50 ha. In Bladel is een bedrijventerrein van 5 ha ontwikkeld voor kantoren en milieuvriendelijke, ambachtelijke bedrijven.

Accountant voor Bladel

Bent een ondernemer uit Bladel en heeft u behoefte aan een betrokken accountant, veelzijdige belastingadviseur en/of een actieve salarisadviseur? KALB wordt graag uw accountant - adviseur!

Graag tot ziens!