De accountant voor Bergeijk

KALB Accountants heeft cliënten in heel Nederland,maar zeker ook in Bergeijk. Veel ondernemers in Bergeijk vonden inmiddels hun weg naar KALB, voor een betrokken accountant, een veelzijdige belastingadviseur of kundige salarisadviseur.

Bergeijk is namelijk een bedrijvige gemeente. Er zijn ruim 8000 mensen werkzaam binnen de gemeente. Belangrijke sectoren voor de werkgelegenheid zijn de handel & horeca (33% van het aantal banen), industrie (20%) en bouwnijverheid (14%). Bergeijk kent een mooie combinatie van veel toerisme en een bloeiende industrie.

Accountant Bergeijk

Binnen de industrie in Bergeijk zijn veel bedrijven toeleverancier van een aantal grote bedrijven in de regio Eindhoven. Tegelijkertijd heeft Bergeijk veel bedrijven met een internationale oriëntatie. Door bedrijventerreinen uit te breiden biedt Bergeijk aan lokale bedrijven de mogelijkheid tot verdere groei. Zo wordt de lokale economie gestimuleerd en daarmee ook de lokale werkgelegenheid.

Toerisme is erg belangrijk voor Bergeijk. Met zijn vele groen is Bergeijk een aantrekkelijke gemeente voor fietsers, wandelaars en andere toeristen. 19% van het aantal werkzame personen in Bergeijk is werkzaam in de toeristisch-recreatieve sector. De gemeente kent jaarlijks ruim 1 miljoen toeristische overnachtingen.


Accountant voor Bergeijk

KALB komt graag als Acountant en/ of Belastingadviseur in contact met bedrijven die gevestigd zijn in het mooie Bergeijk!