sluiten

20 november 2014

Vraag digitaal uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2015 aan

Krijgt u belasting terug of moet u belasting betalen? Als u een voorlopige aanslag aanvraagt, kunt u vooraf de belasting maandelijks terugkrijgen of betalen.

Vanaf 21 november 2014 kunt u via www.belastingdienst.nl digitaal een voorlopige aanslag over 2015 aanvragen, wijzigen of stopzetten. 

Samen aangevraagd? Toch afzonderlijk bericht

Vraagt u samen met uw fiscale partner een voorlopige aanslag aan? Dan krijgt u toch allebei afzonderlijk bericht over de teruggaaf of betaling.
Het kan zijn dat u niet op hetzelfde moment bericht krijgt. 

Let op: Een voorlopige aanslag is een voorlopige berekening. U krijgt later altijd een definitieve aanslag.

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.