sluiten

2 mei 2006

Verplichte 'eerstedagsmelding' voor nieuwe werknemers

Vanaf juli 2006 bent u als werkgever verplicht om nieuwe werknemers bij de Belastingdienst aan te melden met de zogenaamde Opgaaf eerstedagsmelding.

U kunt deze melding eenvoudig zelf elektronisch doen. U kunt er ook voor kiezen om deze melding door ons te laten uitvoeren. Laat het ons dan wel weten. Wie het ook doet, de melding dient tijdig volgens de nieuwe regels plaats vinden. Bent u te laat dan loopt u het risico dat de Belastingdienst een sanctie (boete) oplegt. De verplichting gaat in voor alle werknemers die beginnen op of na 4 juli 2006. Voorbeeld: bij aanvang op 4 juli 2006 dient de melding bij de Belastingdienst binnen te zijn op 3 juli.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over deze eerstedagsmelding (pdf).

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.