sluiten

8 november 2013

Lancering webmodule VAR uitgesteld tot 2015

De vervanging van de Verklaring Arbeidsrelaties (VAR) door een webmodule heeft vertraging opgelopen. In plaats van 1 januari 2014 gaat de module nu op 1 januari 2015 in de lucht. De vertraging komt door de aanbevelingen van een werkgroep die zich bezighield met de invulling van de module. Deze aanbevelingen hebben zo’n grote impact op de bouw van de module dat de oorspronkelijke datum niet meer haalbaar bleek.

Tip!

Heeft u een VAR nodig, vraag deze dan aan in overleg met uw accountant. Die kan precies bepalen welk type VAR op u van toepassing is. Met een juiste VAR voorkomt u achteraf fiscale problemen met de Belastingdienst. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als op uw verzoek een VAR-winst uit onderneming is toegekend, terwijl op u eigenlijk een VAR-resultaat uit overige werkzaamheden van toepassing was.

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.