sluiten

4 september 2013

KALB gaat verhuizen, project 725

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat wij gaan verhuizen! Dit alles gaat plaatsvinden medio 2014, maar als relatie van KALB vinden wij het van belang u hierover nu al te informeren.

Waarheen

De verhuizing heeft bij ons intern de aanduiding ‘Project 725’ gekregen. Waarom? Wij gaan verhuizen van Den Dries 7 naar… Den Dries 5. Naar de buurman dus!

Project ‘Van nummer 7 naar 5’ dus, in het Engels  van ‘7 to 5’…. ‘Project 725’….

Waarom

Helaas was en is onze relatie met onze verhuurder al geruime tijd niet optimaal. Kort gezegd komt het er op neer dat wij onszelf beschouwen als een integere, goede en betrouwbare huurder, maar ons niet zo behandeld voelen. Daarom waren wij al wat langer op zoek naar een andere locatie, die wij nu gevonden hebben!

Als huisvestingswensen hadden wij een representatieve en moderne kantoorruimte, goede werkomstandigheden en natuurlijk een goede bereikbaarheid voor onze relaties en medewerkers. Dit hebben wij gevonden in Den Dries 5!

Wanneer

Volgend jaar zal onze nieuwe bedrijfslocatie naar onze wensen worden verbouwd, waarna wij vanaf 1 juli 2014 onze intrek zullen nemen in Den Dries 5. Wij hebben er erg veel zin in, en zijn er van overtuigd u vanuit deze mooie locatie nog beter van dienst te kunnen zijn!

Verhuizing Kalb

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.