sluiten

2 oktober 2009

Inloopspreekuur startende ondernemers

U denkt al enige tijd over het starten van een eigen bedrijf en wil de stap zetten om uw lang gekoesterde droom te realiseren. Maar waar moet u beginnen?

Een prima startpunt is het inloopspreekuur voor startende ondernemers van de Rabobank Valkenswaard op dinsdag 17 november van 18.30 tot 20.30 uur. De Rabobank heeft KALB Accountants & Adviseurs gevraagd medewerking te verlenen aan dit spreekuur, aan welk verzoek wij graag voldoen! Iedereen die plannen heeft om een bedrijf te starten of over te nemen, is van harte welkom op het kantoor van de Rabobank aan de Markt 36 in Valkenswaard.

U kunt gewoon binnenlopen om al uw brandende vragen te stellen aan de startersadviseurs de Rabobank en van KALB Accountants & Adviseurs, zonder afspraak en uiteraard geheel vrijblijvend. Voor iedere startende ondernemer ligt een unieke starterskit klaar met handige informatie voor het maken van een goede start en ook inspiratie en tips van andere ondernemers. Noteer de datum alvast in uw agenda en graag tot 17 november!

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.