sluiten

28 februari 2012

Inloopavond startende ondernemers

U denkt al enige tijd over het starten van een eigen bedrijf en wilt de stap zetten om uw lang gekoesterde droom te realiseren. Maar waar moet u beginnen? Een prima startpunt is het inloopspreekuur voor startende ondernemers op dinsdag 27 maart  van 18.30 tot 20.30 uur.

KALB Accountants & Adviseurs organiseert in samenwerking met Rabobank Valkenswaard en Waalre een inloopspreekuur voor startende ondernemers. Iedereen die plannen heeft om een bedrijf te starten of over te nemen, is van harte welkom op het kantoor van Rabobank Valkenswaard en Waalre aan de Markt 36 in Valkenswaard. 

Een succesvolle start van uw bedrijf

Ondernemen is vooruitzien. Dat begint al bij de start. Hoe beter u bent voorbereid, hoe groter de kans op succes. Al in de voorbereidingsfase kunt u bij de startersadviseurs van KALB Accountants & Adviseurs terecht. Wij begeleiden u bij het opstellen van ondernemingsplannen, financiële plannen en maken u wegwijs in fiscale-, juridische en personeelsvraagstukken. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Bij Rabobank Valkenswaard en Waalre kunt u bij de startersadviseurs Puck Vaessen en Robin Tan terecht. Zij geven u advies over alle financiële- en financieringsvraagstukken die komen kijken bij het opstarten van een onderneming. Puck Vaessen en Robin Tan staan voor u klaar en helpen u graag uw gekoesterde droom tot een succes te maken.

 

Advies zonder afspraak

KALB Accountants & Adviseurs verleent haar medewerking aan deze inloopavond. U kunt gewoon binnenlopen om al uw brandende vragen te stellen aan Perry Wils en Jaap Rosink van KALB Accountants & Adviseurs en aan Puck Vaessen en Robin Tan, de startersadviseurs van Rabobank Valkenswaard en Waalre.

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.