sluiten

26 november 2015

Houd rekening met overgangsregeling oldtimers

Heeft u van de Belastingdienst een rekening voor de overgangsregeling voor oldtimers 2016 ontvangen en wilt u gebruikmaken van de overgangsregeling? Dan moet de Belastingdienst uw betaling voor 1 januari 2016 hebben ontvangen.

U kunt gebruikmaken van de overgangsregeling als uw motorrijtuig voor het eerst in gebruik is genomen op of na 1 januari 1976 maar voor 1 januari 1988. In 2016 betaalt u dan maximaal € 122 motorrijtuigenbelasting.

Let op!
Als u in 2016 niet (meer) wilt deelnemen aan de overgangsregeling voor oldtimers, dan hoeft u de rekening die u heeft ontvangen niet te betalen. U ontvangt dan in de loop van januari 2016 een rekening met het normale tarief voor de motorrijtuigenbelasting.

Houd rekening met overgangsregeling oldtimers

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.