sluiten

26 november 2015

Houd rekening met aanpassingen wettelijk minimumloon per 1 januari 2016

De bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 januari 2016. Het aanpassingspercentage na afronding is 1,11.

Wettelijk minimumloon 2016

De bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 januari 2016. Het aanpassingspercentage na afronding is 1,11.

Wettelijk minimumjeugdlonen per 1 januari 2016

 Wettelijk minimum jeugdloon 2016

Onderstaand schema geeft de afgeronde bruto bedragen per uur aan, berekend op basis van het wettelijk
minimumweekloon bij een arbeidsduur van respectievelijk 36, 38 en 40 uur per week. 

Bruto minimumloon per uur per 1 januari 2016 bij een gebruikelijke arbeidsduur van:

afgerond brutoloon 2016

 

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.