sluiten

26 november 2015

EINDEJAARSTIPS 2015

Er komt een lastenverlichting van € 5 miljard aan. In Den Haag wordt momenteel gediscussieerd over de vraag welke groepen hiervan gaan profiteren.

Komt er meer vergroening en wat krijgen alleenverdieners straks extra? Dat is uiteraard niet alles. Het belastingpakket 2016 bestaat uit maar liefst vier wetsvoorstellen. Verder wordt het digitaal verkeer met de Belastingdienst steeds verder uitgebreid. Ook moet de ‘Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties’ per 1 april 2016 in werking treden.
Kortom, er gaat in 2016 weer veel veranderen voor ondernemers en particulieren. Het is daarom raadzaam om dit jaar in overleg met uw accountant te bekijken welke  belastingvoordelen u nog kunt behalen. Deze eindejaarstips helpen u hierbij op weg.

Eindejaarstips 2015

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.