sluiten

27 september 2014

Betaal niet te veel leges bij het gemeentehuis

Vanaf 2015 worden de leges voor akten van de burgerlijke stand aangepast. 


Leges gemeente 1 januari 2015De nieuwe tarieven per 1 januari 2015 luiden als volgt:

- De kosten voor een afschrift van een akte van de burgerlijke stand bedragen € 12,70 (2014: € 12,50)

- De kosten voor elk uittreksel van een akte van geboorte, van huwelijk, van registratie van een partnerschap of van overlijden bedragen € 12,70 (2014: € 12,50)

- De kosten voor elke verklaring van huwelijksbevoegdheid bedragen € 22,60 (2014: € 22,30)

- De kosten voor elke attestatie de vita (verklaring omtrent het gedrag) bedragen € 12,70 (2014: € 12,50)

- De kosten voor elk meertalig uittreksel uit een akte van de burgerlijke stand bedragen € 12,70 (2014: € 12,50).

Betaal daarom niet teveel als u een akte van de burgerlijke stand nodig hebt.

Deze informatie was actueel op het moment van plaatsing. KALB Accountants staat niet in voor de juistheid van bovenstaande informatie op dit moment, neem daarvoor eventueel contact met ons op.

KALB Accountants brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Accountancy, Belastingen en andere financiële zaken. Onze nieuwsberichten zijn in eerste instantie bedoeld om u te oriënteren op de beschreven materie en zullen dus in de meeste gevallen de beschreven zaken niet uitputtend behandelen. Hoewel ten aanzien van de inhoud van dit nieuwsbericht de uiterste zorg is nagestreefd, kunnen wij als KALB Accountants niet volledig instaan voor eventuele (druk)fouten en onvolledigheden. Wij sluiten bij deze de aansprakelijkheid hiervoor uit.
 
Voor een toelichting of nader advies inzake de gepubliceerde artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u uiteraard graag van dienst. Indien u al cliënt bent van KALB Accountants kunt u daarvoor contact opnemen met uw relatiebeheerder. Indien u (nog) geen cliënt bent van KALB Accountants, kunt u onze contactinformatie vinden via het menu op deze pagina.
 
Wilt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich via het inschrijven nieuwsbrief formulier (geheel vrijblijvend) inschrijven voor onze nieuwsberichten. Mocht u later geen prijs meer stellen op onze nieuwsberichten kunt u zich ook heel eenvoudig weer afmelden. De link daarvoor vindt u onderaan in elke nieuwsbrief.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de geldende AVG-normen. Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie ons Privacy Statement.